Новини

Закуската!

Bread-infography

 

За бодър старт на деня – направете хляба част от закуската си!

Едва ли има нещо по-вкусно от топъл ухаещ домашно приготвен хляб за закуска! Хлябът е пълен с фибри, въгрехидрати, протеини и минерали – подходящ е за цялото семейство!

Различни видове хляб – според Вашия вкус

Хлябът е популярна обичана храна по целия свят и съществува под най-различни форми и видове. От индийските нани през френските франзели и до традиционния бял хляб, можете да се наслаждавате на различните видове хляб по време на всяко хранене.

Независимо дали предпочитате хрупкаво препечена филия директно от тостера или къс мека франзела, намазана с масло и конфитюр, хлябът е перфектен начин да започнете деня си с усмивка.

Ако харесвате нарязан хляб, хляб от жито, непресято брашно или дори без кора, защо не го направите? Поглезете се с хлебопекарната, с чиято помощ можете да пробвате различни рецепти за хляб и да приготвите хляб за закуска от вечерта. Още по-хубавото е, че Вие избирате съставките, теглото и начина, по който да бъде препечена кората!

За да научите повече за хляба, разгледайте нашата изкушаваща и информативна графика.

За да е още по-пълно удоволствието от закуската, топлият ароматен домашно приготвен хляб може да бъде придружен от гореща напитка – кафе или чай, според Вашите предпочитания!